Agent Storm (ebok) av Morten Storm
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Morten Storm (forfatter)

Agent Storm ebok

Ordinær pris 169,- Veil. pris 169,-
(0)
Agent Storm er en historie med mange vendinger: Morten Storm var som ung en hardtslående småforbryter og medlem av Bandidos. Det var før han han fant Allah, reiste til Jemen og engasjerte seg i Al-Qaida. Etter hvert fikk han betenkeligheter med jihadistenes villighet til å ta uskyldige liv, og vervet seg som spion for vesten - først Danmarks etterretning, deretter CIA og MI-6. Til sist vendte han også dem ryggen, for å fortelle hele sin historie. Og for en historie han har å fortelle. Vi får...
Ebok 169,- Ordinær pris

Andre har også kjøpt

Undertittel på innsiden av Al-Qaida
Forfattere Morten Storm (forfatter), Paul Cruickshank (medforfatter), Tim Lister (medforfatter), Gunnar Nyquist (oversetter)
Forlag Pax
Utgitt 2 November 2015
Lengde 421 sider
Sjanger Filosofi og religion, Fagbøker, Politikk og samfunn, Religion
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788253038315
Agent Storm er en historie med mange vendinger: Morten Storm var som ung en hardtslående småforbryter og medlem av Bandidos. Det var før han han fant Allah, reiste til Jemen og engasjerte seg i Al-Qaida. Etter hvert fikk han betenkeligheter med jihadistenes villighet til å ta uskyldige liv, og vervet seg som spion for vesten - først Danmarks etterretning, deretter CIA og MI-6. Til sist vendte han også dem ryggen, for å fortelle hele sin historie. Og for en historie han har å fortelle. Vi får lese om terroristenes hverdagsliv og planlegging, og følger Storm skritt for skritt mens han posisjonerer seg i Al-Qaida for å skaffe mest mulig informasjon til sine oppdragsgivere. Dette er en verden vi hittil har kjent best gjennom fiksjonen, som tv-serien Homeland. Men dette er også historien om hvordan en relativt vanlig, dansk ungdom finner veien til jihadisme - og veien ut igjen. Slik er den direkte relevant også for å forstå visse norske ungdomsmiljøer av i dag.