Det brenner (ebok) av Naomi Klein
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Naomi Klein (forfatter)

Det brenner ebok

Ordinær pris 179,- Veil. pris 199,-
(0)
I over 20 år har Naomi Kleins bøker definert vår tid. Beskrevet hvordan kloden vår, og svært mange av menneskene som bor på den, utnyttes og presses. Ropt på at vi endrer strukturene som støtter og rettferdiggjør utnyttelsen. Det handler om klimaforandringer. Om makt og ulikhet, kapitalisme og markedslogikk. Om solidaritet, rettferdighet og handling. I "Det brenner" samles for første gang Kleins tekster fra klimasammenbruddets frontlinjer. Hun tar oss med fra et orkanrammet Puerto Rico t...
Ebok 179,- Ordinær pris
eller Les gratis i appen med Coopstory Abonnement

Andre har også kjøpt

Undertittel et flammende innlegg for en grønn new deal
Forfattere Naomi Klein (forfatter), Bjørn Alex Herrman (oversetter), Gøril Eldøen (oversetter), Magne Tørring (oversetter), Guro Dimmen (oversetter)
Forlag Oktober
Utgitt 23 September 2020
Lengde 301 sider
Sjanger Fagbøker, Klima og miljøvern
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249523030
I over 20 år har Naomi Kleins bøker definert vår tid. Beskrevet hvordan kloden vår, og svært mange av menneskene som bor på den, utnyttes og presses. Ropt på at vi endrer strukturene som støtter og rettferdiggjør utnyttelsen. Det handler om klimaforandringer. Om makt og ulikhet, kapitalisme og markedslogikk. Om solidaritet, rettferdighet og handling. I "Det brenner" samles for første gang Kleins tekster fra klimasammenbruddets frontlinjer. Hun tar oss med fra et orkanrammet Puerto Rico til korallblekingen av Great Barrier Reef, via hetebølger i Europa til Vatikanstatens nye vilje til å kjempe for miljøet. Og hun gjør det lysende klart hvordan fremveksten av populisme i Vesten er knyttet til klimabenektelse. Vi vil ikke kunne forstå eller gjøre noe med klimaforandringene hvis vi ikke forsøker å endre de samfunnsmessige strukturene som har skapt dem. Klein viser hvordan den eneste veien videre ut av en forurenset verden går gjennom en politisk reform: et konkret sett med tiltak for å bekjempe den økende trusselen om total miljøkatastrofe. En grønn New Deal. "Det brenner" er en alvorlig og engasjert henvendelse til oss alle - ikke minst til ungdommen, som har begynt å kreve handling.