Ekte dyrehelter (ebok) av Camilla Otterlei,
Legg til i ønskeliste
Camilla Otterlei (forfatter), Camilla Dahle Otterlei (forfatter), Per Ragnar Møkleby (forfatter)

Ekte dyrehelter ebok

Ordinær pris 175,- Veil. pris 199,-
(0)
Dramatiske, rørende og sanne historier om dyr som gjennom tidene har begått utrolige heltedåder. Vi som er glad i dyr, vet at de er både søte og morsomme. Men visste du at dyr også kan være skikkelige helter? I denne boken får du møte dyr som har begått utrolige ting: Trekkhunden Togo, som reddet en hel landsby i Alaska fra en farlig sykdom. Elefanten Ning Nong som brakte en liten jente i sikkerhet da tsunamibølgen kom. Den snarrådige papegøyen Willie som hjalp en baby i nød. Og mange flere. ...
Ebok 175,- Ordinær pris

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Otterlei (forfatter), Camilla Dahle Otterlei (forfatter), Per Ragnar Møkleby (forfatter), Lars Rudebjer (illustratør)
Forlag Ena
Utgitt 19 October 2021
Lengde 33 sider
Sjanger 6-9 år, Dyr og natur, Barnebøker, Fakta
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241956058
Dramatiske, rørende og sanne historier om dyr som gjennom tidene har begått utrolige heltedåder. Vi som er glad i dyr, vet at de er både søte og morsomme. Men visste du at dyr også kan være skikkelige helter? I denne boken får du møte dyr som har begått utrolige ting: Trekkhunden Togo, som reddet en hel landsby i Alaska fra en farlig sykdom. Elefanten Ning Nong som brakte en liten jente i sikkerhet da tsunamibølgen kom. Den snarrådige papegøyen Willie som hjalp en baby i nød. Og mange flere. Med fargerike illustrasjoner, tegneserier og tekst som er lett å lese, forteller Ekte dyrehelter de dramatiske, rørende og sanne historiene om dyr som har hjulpet mennesker.