Vg1 frisør, blomster, interiør og eksponeri
Legg til i ønskeliste
Jorunn Dahlback (forfatter), Torill Hammeren Møllerhagen (forfatter), Grete Haaland (forfatter), Anne-Catrine Wolden (forfatter)

Vg1 frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign ebok

Ordinær pris 437,- Veil. pris 499,-
(0)
Vg1 Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign er begynnelsen på utdanningen til seks yrker, frisør, maskør- og parykkmaker, blomsterdekoratør, interiørkonsulent, utstillings- og profileringsdesigner. Boka omhandler de to programfagene Produktutvikling og produksjon og Kommunikasjon, kunde og arbeidsliv. Illustrasjoner og eksempler er hentet fra yrker elevene kan utdanne seg til, og oppgavene er i stor grad formulert slik at elevene kan velge å rette læringsarbeidet mot det yrket de utd...
Ebok 437,- Ordinær pris

Andre har også kjøpt

Forfattere Jorunn Dahlback (forfatter), Torill Hammeren Møllerhagen (forfatter), Grete Haaland (forfatter), Anne-Catrine Wolden (forfatter)
Utgitt 2 November 2021
Lengde 336 sider
Sjanger
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256026234
Vg1 Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign er begynnelsen på utdanningen til seks yrker, frisør, maskør- og parykkmaker, blomsterdekoratør, interiørkonsulent, utstillings- og profileringsdesigner. Boka omhandler de to programfagene Produktutvikling og produksjon og Kommunikasjon, kunde og arbeidsliv. Illustrasjoner og eksempler er hentet fra yrker elevene kan utdanne seg til, og oppgavene er i stor grad formulert slik at elevene kan velge å rette læringsarbeidet mot det yrket de utdanner seg til eller er interessert i. Boka har egne kapitler om design og visualisering i yrkesfagene. For å gi elevene innblikk i yrkene og et godt grunnlag for valg av. Vg2, har boka et eget kapittel hvor yrkene presenteres.