Gravid (ebok) av Cathrine Dahl Rafaelsen, L
Legg til i ønskeliste

Gravid ebok

Ordinær pris 309,- Veil. pris 349,-
(0)
Er du gravid eller ønsker å bli det? I Gravid tar tre erfarne fødselsleger deg igjennom alt du trenger å vite for å stille godt forberedt til svangerskap, fødsel og barseltid. Boka tar også for seg fasen før svangerskapet begynner - når du prøver å bli gravid. Gravid er et komplett verk som hjelper deg å forstå prosessene i kroppen som gjør oss i stand til å bli gravide, hvordan en eggcelle og en sædcelle kan bli til et foster og alt som skjer med kroppen din under og etter en fød...
Ebok 309,- Ordinær pris

Andre har også kjøpt

Undertittel alt du trenger å vite om unnfangelse, svangerskap, fødsel og barsel
Forfattere Cathrine Dahl Rafaelsen (forfatter), Line Smenes Strand (forfatter), Solveig Thorarinsdottir (forfatter), Hanne Løvdal (illustratør)
Utgitt 15 March 2022
Lengde 272 sider
Sjanger Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284190419
Er du gravid eller ønsker å bli det? I Gravid tar tre erfarne fødselsleger deg igjennom alt du trenger å vite for å stille godt forberedt til svangerskap, fødsel og barseltid. Boka tar også for seg fasen før svangerskapet begynner - når du prøver å bli gravid. Gravid er et komplett verk som hjelper deg å forstå prosessene i kroppen som gjør oss i stand til å bli gravide, hvordan en eggcelle og en sædcelle kan bli til et foster og alt som skjer med kroppen din under og etter en fødsel. Du får også tips og råd til hvordan du og barnet ditt kan ha det best mulig hele veien fra svangerskapets begynnelse til du er ferdig med barseltiden. Gravid inneholder fyldig, oppdatert og lett tilgjengelig informasjon som gir deg svar på alt du lurer på i denne spennende fasen av livet. Cathrine Dahl Rafaelsen (f. 1988), Solveig Thorarinsdottir (f. 1980) og Line Smenes Strand (f. 1986) er alle spesialister i fødselshjelp og kvinnesykdommer og jobber henholdsvis ved Sykehuset i Vestfold og Universitetssykehuset i Stavanger. Sammen har de bred kunnskap om svangerskapets mange faser og vet hva slags informasjon dagens gravide og fødende trenger og etterspør. Boka er illustrert av Hanne Løvdal.