Vår beste tid ; Lidenskapelig rival (ebok)
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Janice Maynard (forfatter), Katherine Garbera (forfatter)

Vår beste tid ; Lidenskapelig rival (Passion #2) ebok

Ordinær pris 99,- Veil. pris 99,-
(0)
Vår beste tid Sørstatenes hete hemmeligheter (2) Etter å ha fått en vanskelig beskjed fra legen har Jonathan Tarleton ingen tid å miste. I et forsøk på å redde familieforetaket foreslår han for sin prektige assistent Lisette Stanhope at de skal gifte seg, slik at hun kan overta. Det at han i tillegg kjenner en sterk tiltrekning til Lisette, fornekter han til og med overfor seg selv. Overensstemmelsen kommer imidlertid til å settes på prøve av helt andre årsaker enn de kunne ha forutsett. ...
Ebok 99,- Ordinær pris

Andre har også kjøpt

Forfattere Janice Maynard (forfatter), Katherine Garbera (forfatter), Mona Berge (oversetter), Lena M. Bakke (oversetter)
Utgitt 11 June 2021
Lengde 320 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 2
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795592
Vår beste tid Sørstatenes hete hemmeligheter (2) Etter å ha fått en vanskelig beskjed fra legen har Jonathan Tarleton ingen tid å miste. I et forsøk på å redde familieforetaket foreslår han for sin prektige assistent Lisette Stanhope at de skal gifte seg, slik at hun kan overta. Det at han i tillegg kjenner en sterk tiltrekning til Lisette, fornekter han til og med overfor seg selv. Overensstemmelsen kommer imidlertid til å settes på prøve av helt andre årsaker enn de kunne ha forutsett. Lidenskapelig rival Familien først (3) Administrerende direktør Kell Montrose er fornøyd med de siste beslutningene. For nå får han sjansen til å gi Emma Chandler sparken. Men Emma har ikke kommet hele veien til topps ved å vike unna pøbler som Kell. Hun er villig til å sette hardt mot hardt, bare hun klarer å se bort fra Kells tiltrekningskraft.