Alle vil til himmelen (lydbok) av Els Beert
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Els Beerten (forfatter), Sveinung Oppegaard (oppleser), Erich Kruse Nielsen (oppleser), Kristine Rui Slettebakken (oppleser), Stein Stølen Bjerkaker (oppleser)

Alle vil til himmelen lydbok

Ordinær pris 262,- Veil. pris 299,-
(0)
Året er 1943. Det er krig. Ved Østfronten føres det knallharde kamper mot russerne. Tyskerne lider alvorlige nederlag og trenger flere tapre unge menn ved sin side. Jef drømmer om å bli helt, helst sammen med bestevennen Ward. Søsteren Renée har ingen slike drømmer. Hun har nok med Ward, hans himmelske saksofonspill og fløyelsblikk. For guttene er dette deres sjanse til å bli helter. For folk og fedreland. For en bedre verden. Ward kan ikke vente med å komme seg av gårde. Men ikke alle er av ...
Lydbok 262,- Ordinær pris
eller Lytt gratis i appen med Coopstory Abonnement

Andre har også kjøpt

Forfattere Els Beerten (forfatter), Guro Dimmen (oversetter), Sveinung Oppegaard (oppleser), Erich Kruse Nielsen (oppleser), Kristine Rui Slettebakken (oppleser), Stein Stølen Bjerkaker (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 February 2021
Lengde 15:46
Sjanger Ungdomsbøker, Kjærlighet og vennskap, 12-15 år, Barnebøker
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202554613
Året er 1943. Det er krig. Ved Østfronten føres det knallharde kamper mot russerne. Tyskerne lider alvorlige nederlag og trenger flere tapre unge menn ved sin side. Jef drømmer om å bli helt, helst sammen med bestevennen Ward. Søsteren Renée har ingen slike drømmer. Hun har nok med Ward, hans himmelske saksofonspill og fløyelsblikk. For guttene er dette deres sjanse til å bli helter. For folk og fedreland. For en bedre verden. Ward kan ikke vente med å komme seg av gårde. Men ikke alle er av samme oppfatning. En gripende fortelling om krig i kjærlighetens tid og om de vanskelige valgene en krig kan stille menneskene overfor.