Anton (lydbok) av Fredrik Holmen, Monica Sa
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Fredrik Holmen (forfatter), Monica Sagen (forfatter), Kikki Stormo (oppleser)

Anton lydbok

Ordinær pris 297,- Veil. pris 339,-
(0)
Anton er en helt spesiell hund som har sjarmert hele Norge. Han ble kjent for alle da han var med i NRK-serien "Fra bølle til bestevenn" våren 2020. I denne boka følger vi Anton fra valp til voksen hund, på turer og reiser, i kontakt med familiens store og små, i lek med andre dyr, og gjennom hverdagens gleder og utfordringer. Vi får høre hvordan det var å være med på NRK-serien "Fra bølle til bestevenn", der hundetrener Maren Teien Rørvik trente hunden sammen med familien. Vi får også et inn...
Lydbok 297,- Ordinær pris
eller Lytt gratis i appen med Coopstory Abonnement

Andre har også kjøpt

Undertittel en helt spesiell hund
Forfattere Fredrik Holmen (forfatter), Monica Sagen (forfatter), Rannveig Revhaug (medforfatter), Kikki Stormo (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 14 December 2020
Lengde 2:05
Sjanger Dyr og natur, Fagbøker
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202695521
Anton er en helt spesiell hund som har sjarmert hele Norge. Han ble kjent for alle da han var med i NRK-serien "Fra bølle til bestevenn" våren 2020. I denne boka følger vi Anton fra valp til voksen hund, på turer og reiser, i kontakt med familiens store og små, i lek med andre dyr, og gjennom hverdagens gleder og utfordringer. Vi får høre hvordan det var å være med på NRK-serien "Fra bølle til bestevenn", der hundetrener Maren Teien Rørvik trente hunden sammen med familien. Vi får også et innblikk i Antons nye hverdag, hvordan det har gått med dem etter serien, og hvordan det er å være en kjendishund der folk flokker seg rundt huset og bare venter på at Anton skal komme ut.