Etterretning (lydbok) av Frode Kristofferse
Legg til i ønskeliste
Frode Kristoffersen (forfatter), Kjetil Hatlebrekke (forfatter), Nils Andreas Stensønes (forfatter), Håkon Ramstad (oppleser)

Etterretning lydbok

Ordinær pris 376,- Veil. pris 429,-
(0)
At denne boka kommer ut, er et fenomen i seg selv. Frode Kristoffersen og Kjetil Hatlebrekke har begge nøkkelposisjoner i den norske Etterretningstjenesten. Målet deres er å fortelle hva etterretning egentlig handler om, og i denne boka tar de oss med inn i en verden preget av hemmelighold. Kristoffersen er brigader og leder for situasjons- og operasjonssenteret i Etterretningstjenesten. Han har vært sjef for Forsvarets spesialkommando og har bred erfaring fra Afghanistan. Hatlebrekke ...
Lydbok 376,- Ordinær pris Ebok 262,- Ordinær pris

Andre har også kjøpt

Undertittel oppdragene, menneskene og faget - fra innsiden av Etterretningstjenesten
Forfattere Frode Kristoffersen (forfatter), Kjetil Hatlebrekke (forfatter), Nils Andreas Stensønes (forfatter), Håkon Ramstad (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 September 2022
Lengde 7:56
Sjanger Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205573307
At denne boka kommer ut, er et fenomen i seg selv. Frode Kristoffersen og Kjetil Hatlebrekke har begge nøkkelposisjoner i den norske Etterretningstjenesten. Målet deres er å fortelle hva etterretning egentlig handler om, og i denne boka tar de oss med inn i en verden preget av hemmelighold. Kristoffersen er brigader og leder for situasjons- og operasjonssenteret i Etterretningstjenesten. Han har vært sjef for Forsvarets spesialkommando og har bred erfaring fra Afghanistan. Hatlebrekke er fagdirektør i Etterretningstjenesten, hvor han, blant annet, har vært operatør og instruktør i seksjon for spesiell innhenting. Han har en doktorgrad i etterretning fra King's college, London, hvor han også er senior gjesteforsker. I «Etterretning» forteller forfatterne om konkrete oppdrag de har vært på - og om dilemmaene som møter etterretningsoffiserer i felt. De forklarer hva slags folk de søker etter, hvordan de prioriterer og om hva Etterretningstjenesten gjør for å verne Norge mot trusler.