Evig håp (lydbok) av Joralf Gjerstad, Chris
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Joralf Gjerstad (forfatter), Christer Rognerud (forfatter), Anne Karen Holstad (forfatter), Bjørn Fougner (oppleser)

Evig håp lydbok

Ordinær pris 166,- Veil. pris 189,-
(0)
94 år gammel sitter Snåsamannen Joralf Gjerstad på sykehjemmet og tenker på det han har opplevd, på hva som skal komme og hva som utgjør et godt liv. Joralf har levd et liv i tjeneste for folket, her forteller han hva han har lært. Gjerstad snakker om de store spørsmålene i livet - kjærlighet og død, tro og tvil, livskraft og alderdom. Her er det mye livsvisdom og mange kloke ord til trøst og oppmuntring. Joralf er åpen om opp- og nedturer i eget liv, om sorgen etter at kona Signe døde og om...
Lydbok 166,- Ordinær pris Ebok 179,- Ordinær pris
eller Lytt gratis i appen med Coopstory Abonnement

Andre har også kjøpt

Forfattere Joralf Gjerstad (forfatter), Christer Rognerud (forfatter), Anne Karen Holstad (forfatter), Bjørn Fougner (oppleser)
Utgitt 13 October 2020
Lengde 5:04
Sjanger Biografier, Biografier
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242185808
94 år gammel sitter Snåsamannen Joralf Gjerstad på sykehjemmet og tenker på det han har opplevd, på hva som skal komme og hva som utgjør et godt liv. Joralf har levd et liv i tjeneste for folket, her forteller han hva han har lært. Gjerstad snakker om de store spørsmålene i livet - kjærlighet og død, tro og tvil, livskraft og alderdom. Her er det mye livsvisdom og mange kloke ord til trøst og oppmuntring. Joralf er åpen om opp- og nedturer i eget liv, om sorgen etter at kona Signe døde og om hva som venter når livet tar slutt. Han snakker også om koronakrisen og mener den kan bidra til at vi endrer kurs og får et bedre samfunn i framtida. Dette er en oppmuntrende hilsen fra en hedersmann som har betydd veldig mye for veldig mange. Boka er skrevet i samarbeid med Christer Rognerud og Anne Karen Holstad.