Jeg er egentlig ikke sånn (lydbok) av Marie
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Marie Aubert (forfatter), Nils Ole Oftebro (oppleser), Henriette Steenstrup (oppleser), Jan Martin Johnsen (oppleser), Mathilde Hummervoll Storm (oppleser)

Jeg er egentlig ikke sånn lydbok

Ordinær pris 376,- Veil. pris 429,-
(0)
Det er mai, og Linnea skal konfirmeres. Bunaden henger klar til den store festen, men Linnea sykler hvileløst omkring etter en avvisning hun ikke kan håndtere. Hanne har gått ned så mye i vekt at folk i hjembygda ikke kjenner henne igjen. Hun kommer til niesens konfirmasjon med ny kjæreste og et voksende ubehag. Bård, Linneas far, har hele livet vært fast bestemt på å være en bedre mann enn faren sin. Men hva slags mann blir han nå som tingene har begynt å glippe? Bestefar Nils har ...
Lydbok 376,- Ordinær pris Ebok 288,- Ordinær pris

Andre har også kjøpt

Forfattere Marie Aubert (forfatter), Nils Ole Oftebro (oppleser), Henriette Steenstrup (oppleser), Jan Martin Johnsen (oppleser), Mathilde Hummervoll Storm (oppleser)
Forlag Oktober
Utgitt 11 October 2022
Lengde 4:48
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249526161
Det er mai, og Linnea skal konfirmeres. Bunaden henger klar til den store festen, men Linnea sykler hvileløst omkring etter en avvisning hun ikke kan håndtere. Hanne har gått ned så mye i vekt at folk i hjembygda ikke kjenner henne igjen. Hun kommer til niesens konfirmasjon med ny kjæreste og et voksende ubehag. Bård, Linneas far, har hele livet vært fast bestemt på å være en bedre mann enn faren sin. Men hva slags mann blir han nå som tingene har begynt å glippe? Bestefar Nils har alltid bare villet det beste. Og likevel ser det ikke ut til å bli godt nok. "Jeg er egentlig ikke sånn" er en roman om frykten for de andres blikk og lengselen etter å bli sett, og om det risikable i å slippe et annet menneske innpå seg.