Mamma Mø på biblioteket (lydbok) av Jujja W
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jujja Wieslander (forfatter), Tomas Wieslander (forfatter), Sigve Bøe (oppleser), Kari-Ann Grønsund (oppleser)

Mamma Mø på biblioteket (Mamma Mø) lydbok

Ordinær pris 149,- Veil. pris 149,-
(0)
Når Mamma Mø er sammen med Kråka er hun så lykkelig som hun kan bli - det er jo enda morsommere når man er to. Historien om Mamma Mø begynte i et barns fantasi med ideen: Tenk hvor gøy det hadde blitt om en ku kunne gjøre det samme som oss! Og det ble gøy! Mamma Mø er herlig uansett om hun sykler, aker eller går på biblioteket. Kråka er en god venn å ha, selv om han ikke alltid forstår seg på Mamma Møs påfunn. Dette er en dramatisering med skuespillere, musikk og lydeffekter. Mamma Mø og Kråk...
Lydbok 149,- Ordinær pris
eller Lytt gratis i appen med Coopstory Abonnement

Andre har også kjøpt

Forfattere Jujja Wieslander (forfatter), Tomas Wieslander (forfatter), Kjetil Indregard (oversetter), Sigve Bøe (oppleser), Kari-Ann Grønsund (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 29 March 2018
Lengde 0:09
Sjanger 3-6 år, Barnebøker
Serie Mamma Mø
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202599997
Når Mamma Mø er sammen med Kråka er hun så lykkelig som hun kan bli - det er jo enda morsommere når man er to. Historien om Mamma Mø begynte i et barns fantasi med ideen: Tenk hvor gøy det hadde blitt om en ku kunne gjøre det samme som oss! Og det ble gøy! Mamma Mø er herlig uansett om hun sykler, aker eller går på biblioteket. Kråka er en god venn å ha, selv om han ikke alltid forstår seg på Mamma Møs påfunn. Dette er en dramatisering med skuespillere, musikk og lydeffekter. Mamma Mø og Kråka har fått sitt humoristiske utseende av illustratør Sven Nordqvist.