Mannen som gikk på jorden (lydbok) av Ketil
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ketil Bjørnstad (forfatter), Torstein Bieler (forfatter), Lage Fosheim (forfatter), Petronella Barker (oppleser)

Mannen som gikk på jorden lydbok

Ordinær pris 179,- Veil. pris 179,-
(0)
Har det umulige skjedd? Har han vendt tilbake til jorden? Den norskættede New York Times-reporteren Alice Christensen står overfor sitt livs vanskeligste journalist-oppgave. På en reise i India blir hun vitne til at en ung hindu-forkynner steines. Den unge mannen dør i armene hennes. Få dager senere leser hun om religiøs uro blant muslimer i Saudi-Arabia. Artikkelen er ledsaget av et bilde av den samme mannen. Hvem er han? I jakten på svar følger Alice mannens spor verden rundt, og oppdager a...
Lydbok 179,- Ordinær pris

Andre har også kjøpt

Forfattere Ketil Bjørnstad (forfatter), Torstein Bieler (forfatter), Lage Fosheim (forfatter), Petronella Barker (oppleser)
Utgitt 30 December 2020
Lengde 8:27
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284196312
Har det umulige skjedd? Har han vendt tilbake til jorden? Den norskættede New York Times-reporteren Alice Christensen står overfor sitt livs vanskeligste journalist-oppgave. På en reise i India blir hun vitne til at en ung hindu-forkynner steines. Den unge mannen dør i armene hennes. Få dager senere leser hun om religiøs uro blant muslimer i Saudi-Arabia. Artikkelen er ledsaget av et bilde av den samme mannen. Hvem er han? I jakten på svar følger Alice mannens spor verden rundt, og oppdager at det umulige faktisk har skjedd: Han er kommet tilbake. Det er ikke bare historien som er original i Mannen som gikk på jorden, men like mye tilblivelsen. Romanen er skapt av en forfattergruppe med folk fra forskjellige kreative miljøer: Torstein Bieler jobber med film, Lage Fosheim med musikk, og Ketil Bjørnstad med både musikk og litteratur. Sammen har de skapt en overraskende, unorsk og fascinerende aktuell roman.