Morgen på Jalna (lydbok) av Mazo De la Roch
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Mazo De la Roche (forfatter), Mazo de la Roche (forfatter), Synnøve Fossum Eriksen (oppleser)

Morgen på Jalna (Jalna #2) lydbok

Ordinær pris 149,- Veil. pris 149,-
(0)
De seksten bindene i serien om livet og menneskene på herregården Jalna er blitt kalt verdens mest populære underholdningsromaner. Livfullt og med dyp hengivenhet for hver enkelt av sine personer, forteller Mazo De la Roche om den stridbarem livskraftige og fargerike Whiteoak-slekten, fra deres første tid på herregården Jalna for mer enn hundre år siden, og frem til våre dager. Konflikter og idyll, steile temperamenter og varm kjærlighet, alltid med en underliggende følelse av lijalitet mot ...
Lydbok 149,- Ordinær pris
eller Lytt gratis i appen med Coopstory Abonnement

Andre har også kjøpt

Forfattere Mazo De la Roche (forfatter), Mazo de la Roche (forfatter), Liv Malling (oversetter), Synnøve Fossum Eriksen (oppleser)
Utgitt 6 December 2021
Lengde 7:16
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Jalna
Nummer i serie 2
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284195988
De seksten bindene i serien om livet og menneskene på herregården Jalna er blitt kalt verdens mest populære underholdningsromaner. Livfullt og med dyp hengivenhet for hver enkelt av sine personer, forteller Mazo De la Roche om den stridbarem livskraftige og fargerike Whiteoak-slekten, fra deres første tid på herregården Jalna for mer enn hundre år siden, og frem til våre dager. Konflikter og idyll, steile temperamenter og varm kjærlighet, alltid med en underliggende følelse av lijalitet mot familie og generasjoner, går som en rød tråd gjennom generasjoners liv på Jalna.