Sjalusimannen og andre fortellinger (lydbok
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jo Nesbø (forfatter), Jo Nesbø (oppleser), Sven Nordin (oppleser), Andrea Bræin Hovig (oppleser), Mai-The Duc (oppleser), Axel Aubert (oppleser), Kim Haugen (oppleser), Thorbjørn Harr (oppleser)

Sjalusimannen og andre fortellinger lydbok

Salg 99,- Ordinær pris 179,- Veil. pris 189,-
(0)
En gresk politietterforsker har med dyrekjøpte erfaringer fra eget liv blitt ekspert på sjalusi. Da en tysk turist meldes savnet på øya Kalymnos, er det han som blir tilkalt. En taxisjåfør finner sin kones øredobb i bilen til taxieieren. Hvordan havnet den der? En kvinne på vei fra New York til London har i kjølvannet av mannens affære med hennes beste venninne bestemt seg for å avslutte sitt eget liv. Men hvem er han som sitter ved siden av henne på flyet? Fortellingene i Sjalusimannen kret...
Lydbok 99,- Salg 179,- Ordinær pris Ebok 179,- Ordinær pris
eller Lytt gratis i appen med Coopstory Abonnement

Andre har også kjøpt

Forfattere Jo Nesbø (forfatter), Jo Nesbø (oppleser), Sven Nordin (oppleser), Andrea Bræin Hovig (oppleser), Mai-The Duc (oppleser), Axel Aubert (oppleser), Kim Haugen (oppleser), Thorbjørn Harr (oppleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 14 April 2021
Lengde 7:31
Sjanger Romantikk og feelgood, Krim, Skjønnlitteratur, Krim, Noveller
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203368110
En gresk politietterforsker har med dyrekjøpte erfaringer fra eget liv blitt ekspert på sjalusi. Da en tysk turist meldes savnet på øya Kalymnos, er det han som blir tilkalt. En taxisjåfør finner sin kones øredobb i bilen til taxieieren. Hvordan havnet den der? En kvinne på vei fra New York til London har i kjølvannet av mannens affære med hennes beste venninne bestemt seg for å avslutte sitt eget liv. Men hvem er han som sitter ved siden av henne på flyet? Fortellingene i Sjalusimannen kretser rundt de sterkeste menneskelige følelsene. På klassisk Nesbø-vis møter vi det potensielt dødelige utfallet av sjalusi, begjær og utroskap.