Terminal (lydbok) av Roderick Gordon, Brian
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Roderick Gordon (forfatter), Brian Williams (forfatter), Trond Teigen (oppleser)

Terminal (Tunneler #6) lydbok

Ordinær pris 262,- Veil. pris 299,-
(0)
Under gatene i London graver to tenåringsgutter seg ned til en spennende og ufattelig undergrunnsverden. De finner en hemmelig sivilisasjon som har ventet lenge på å bli befridd av en helt. Og jo dypere de to guttene graver seg ned, desto nærmere kommer de ondskapen som truer med å ødelegge den verdenen vi kjenner. Med Terminal settes det endelige punktumet for suksesserien. Styxene herjer over hele England og etterlater seg død og forferdelse overalt. Det ser ut som om det er umulig å stoppe...
Lydbok 262,- Ordinær pris
eller Lytt gratis i appen med Coopstory Abonnement

Andre har også kjøpt

Forfattere Roderick Gordon (forfatter), Brian Williams (forfatter), Marius Middelthon (oversetter), Trond Teigen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 17 October 2020
Lengde 11:32
Sjanger Ungdomsbøker, Fantasy, 12-15 år, Barnebøker
Serie Tunneler
Nummer i serie 6
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202615543
Under gatene i London graver to tenåringsgutter seg ned til en spennende og ufattelig undergrunnsverden. De finner en hemmelig sivilisasjon som har ventet lenge på å bli befridd av en helt. Og jo dypere de to guttene graver seg ned, desto nærmere kommer de ondskapen som truer med å ødelegge den verdenen vi kjenner. Med Terminal settes det endelige punktumet for suksesserien. Styxene herjer over hele England og etterlater seg død og forferdelse overalt. Det ser ut som om det er umulig å stoppe dem. Will og Elliot prøver så godt de kan. Fra et sted ingen visste fantes: Jordens indre.