Tre minutter (lydbok) av Anders Roslund, Bö
Legg til i ønskeliste
Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Christoffer Staib (oppleser)

Tre minutter (Ewert Grens #7) lydbok

Ordinær pris 262,- Veil. pris 299,-
(0)
Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet...
Lydbok 262,- Ordinær pris Ebok 179,- Ordinær pris
eller Lytt gratis i appen med Coopstory Abonnement

Andre har også kjøpt

Forfattere Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Einar Blomgren (oversetter), Christoffer Staib (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 April 2020
Lengde 15:55
Sjanger Krim, Skjønnlitteratur, Krim, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Ewert Grens
Nummer i serie 7
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202593186
Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet hold.