SAMTYKKE TIL Å MOTTA TILBUD OG NYHETSBREV FRA Coopstory

Jeg samtykker til at Coopstory ved eier VB Bok AS, org. nr. 940 973 643 (Behandlingsansvarlig) lagrer og bruker mine personopplysninger for å sende meg tilbud og nyhetsbrev på epost/SMS om varer og tjenester som Coopstory tilbyr. 

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke til å motta tilbud og nyhetsbrev fra Coopstory tilbake. Den enkleste måten jeg kan gjøre dette på, er å melde meg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Jeg kan også trekke mitt samtykke på «Min Konto» på Coopstory.

Jeg er informert om at mine personopplysninger vil bli lagret og brukt av Coopstory så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble innhentet for. Dette innebærer at Coopstoryskal slette mine personopplysninger hvis jeg melder meg av nyhetsbrevet eller trekker mitt samtykke til å motta tilbud og nyhetsbrev fra Coopstory.

Jeg er klar over at jeg kan finne mer informasjon om Coopstory sin behandling av mine personopplysninger og mine rettigheter som registrert etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR) i personvernerklæringen til Coopstory som er tilgjengelig her: /personvern/.

Jeg er informert om at Coopstory bruker Campaign Monitor som underleverandør for utsendelse av nyhetsbrev.