Kjøpsvilkår Coopstory

1. Innledning

Følgende vilkår gjelder for salg av digitale bøker fra Coopstory til deg som forbruker. Kjøpsvilkårene utgjør sammen med din bestilling, som er bekreftet i en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. I tillegg gjelder personvernerklæringene til EBOK.NO AS og Coop Norge SA. Mer informasjon finnes på https://coop.no/om-coop/personvern og https://coopstory.no/personvern/ .

Coopstory er et samarbeid mellom av EBOK.NO AS (org.nr 927 084 449) og Coop Norge SA (org.nr 936 560 288).

2. Parter

Selger

Kundenes avtalepart er EBOK.NO AS som også utsteder kvittering.

Kunde

Kjøper er den personen som foretar bestillingen.

3. Avtaleinngåelse og ordrebekreftelse

Ved å trykke "bestill og betalt" godkjenner du Coopstory sine kjøpsvilkår.

Når du har gjennomført en bestilling mottar du en ordrebekreftelse på e-post, som forteller deg hvilke(t) produkt/er du har kjøpt. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen, når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen stemmer overens med din bestilling. Dersom det ikke er samsvar mellom din bestilling og ordrebekreftelsen, kontakt kundeservice chat eller på epost hjelp@coopstory.no

Kjøpsvilkårene kan ensidig endres, uten kundenes vedtakelse. Ved større endringer vil vi informere deg direkte om oppdateringen gjennom en epost til den epostadressen du har oppgitt.

Coop Norge SA kan i fremtiden ta over eller velge en annen part for deler eller hele tjenesten som i dag tilbys via EBOK.no. Hvis du som kunde blir påvirket av en slik endring vil vi informere deg direkte slik som beskrevet over.

4. Opplysninger gitt i på Coopstory

Vi jobber stadig med å gi våre kunder korrekt produkt informasjon. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil, eller tekniske feil i tekst, priser og bilder, kan forekomme, og at dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i på coopstory.no, vår markedsføring, eller på annen måte.

5. Bestilling og betaling av e-bøker

Bestilling

Du kan foreta kjøp fra Coopstory på vår webside coopstory.no. Vi har åpent 24 timer i døgnet i nettbutikken, og derfor kan du alltid handle hos oss. I korte perioder kan visse deler av nettløsningen være utilgjengelig på grunn av vedlikeholdsarbeid.

For å kunne foreta et kjøp må du enten være Coop medlem og logge inn med din medlemsinformasjon, logge inn som registrert Coop kunde i andre Coop nettbutikker (f.eks. obsbygg.no og obs.no), eller opprette en ny bruker på coopstory.no.

Priser

Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring. Totalpris for bestillingen oppgis før du bekrefter kjøpet og går videre til betaling. Det påløper ingen leveringstillegg eller andre tillegg. Kjøpet ditt er tilgjengelig umiddelbart etter at betalingen er gjennomført og vises som en bok i din bokhylle.

Medlemsfordeler

For å få priser merket med medlemspris, medlemskupp eller lignende må du bruke din eksisterende medlemsinnlogging. Om du ikke allerede er Coop medlem må du først melde deg inn for å kunne få eventuelle medlemsfordeler på Coopstory.

Medlemsfordelene blir trukket direkte av før selve betalingen. Det utbetales per dato ikke kjøpeutbytte for kjøp på coopstory.no. Coopstory forbeholder seg retten til å forandre medlemsfordeler på abonnementstjenesten fra å være en direkte rabatt til å gå inn som kjøpeutbytte i fremtiden. Du vil i tilfelle bli varslet god tid i forkant og kan da velge å avbryte abonnementet om ønskelig.

6. Levering, angrefrist, reklamasjon, og rettigheter

Når du kjøper en ebok eller en nedlastbar lydbok får du tilgang til boken umiddelbart. Du samtykker til at leveringen påbegynnes umiddelbart og at du derfor ikke har angrerett på kjøpet, jf. angrerettlovens § 22 bokstav n. Her kan du lese hva Forbrukerrådet skriver om angrerett på blant annet nedlastbare produkter: http://www.forbrukerradet.no/wp-content/uploads/2015/10/Veileder-til-angrerettloven.pdf .

Dersom det er noe galt med boken vil vi naturligvis ordne dette ved å gi deg en ny nedlastingslenke eller kreditere kjøpet. Ved feil ber vi deg ta kontakt med oss på kundeservice raskest mulig slik at vi kan ordne opp.

For bøker på forhåndssalg gjelder angreretten frem til du har fått tilgang til boken på bokens utgivelsesdato.

Her kan du lese hva Forbrukerrådet skriver om angrerett på blant annet nedlastbare produkter:
https://fil.forbrukerradet.no/wp-content/uploads/2015/09/veileder-angrerett-2017.pdf

Ebøker og nedlastbare lydbøker som du har kjøpt på Coopstory er dine, men for å unngå ulovlig spredning av bøkene har rettighetshaverne lagt inn enten et digitalt vannmerke eller tekniske begrensinger som innebærer at den enkelte boken bare kan kopieres på et nærmere bestemt antall enheter eller i en nærmere bestemt mengde.

7. Bestilling av abonnement på Coopstory særskilte vilkår

Følgende vilkår gjelder fra datoen du påbegynner ditt abonnement på Coopstory.

Abonnementet

Som abonnent av Coopstory har du tilgang til bøker som er tilgjengelige for abonnenter på Coopstory så lenge ditt abonnement er aktivt.

Priser og betaling for abonnement

Abonnementet betales månedlig og forskuddsvis fra og med bestillingsdato, og varer inntil du velger å avslutte abonnementet. Betaling skjer via kreditt/debetkort. Prisen inkluderer ikke eventuelle avgifter på datatrafikk som abonnentens mobiloperatør pålegger abonnenten i sin avtale.

Eventuelle medlemsfordeler blir trukket direkte av før selve betalingen. Det utbetales per dato ikke kjøpeutbytte for kjøp på coopstory.no. Coopstory forbeholder seg retten til å forandre medlemsfordeler på abonnementstjenesten fra å være en direkte rabatt til å gå inn som kjøpeutbytte i fremtiden. Du vil i tilfelle bli varslet god tid i forkant og kan da velge å avbryte abonnementet om ønskelig.

Angrerett for abonnement

I overensstemmelse med Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven) har abonnenten 14 dagers angrerett på kjøp regnet fra og med den dato kjøpet registreres hos Coopstory. Angreretten anses som ugyldig så snart abonnenten påbegynner en bok fra Coopstory. Det er mulig å høre utdrag fra en ebok eller nedlastbar lydbok før abonnementet opprettes.

Oppsigelse

Kunden kan si opp abonnementet. For oppsigelse av abonnementet, gå til coopstory.no og logg inn. Gå deretter til Konto, klikk på og velg Abonnementer. Om du velger å si opp abonnementet vil du ikke bli kreditert for allerede innbetalt beløp, men du vil da også ha tilgang til tjenesten ut betalt periode. NB! For å ikke bli trukket for en ny månedsperiode må oppsigelsen gjennomføres senest dagen før den nye månedsperioden påbegynnes.

8. Behandling av personopplysninger

Informasjon som lagres av Coop Norge SA

Er du allerede registrert Coop medlem/kunde kan du logge deg inn på Coopstory og følgende data vil da bli overført til EBOK.NO AS: medlem- eller kundenummer, e-postadresse og navn som du har oppgitt om deg selv i profilen på din Coop medlemskonto eller Coop kundekonto. Om du ikke logger inn, men registrerer deg på Coopstory som ny kunde vil du måtte registrere navn og e-postadresse. Du vil da også få tildelt et kundenummer som lagres av Coop. For ytterligere informasjon om formål og sikring av personopplysninger som lagres av Coop se https://coop.no/om-coop/personvern

Informasjon som lagres av EBOK.NO AS

For kunder av Coop Story så vil medlem- eller kundenummer, e-postadresse og navn også lagres av EBOK.NO AS. I tillegg lagres informasjon om bruk av tjenestene, herunder hvilke tjenester du bestiller, hvilke nettsider som besøkes, informasjon om posisjon (geolokasjon) og teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling. Opplysningene vil kunne bli supplert med tilgjengelig informasjon fra cookies og lignende teknologier, Coopstory-tilknyttede tjenester og tredjepartsaktører. For ytterligere informasjon om formål og sikring av personopplysninger som lagres av EBOK.NO AS se https://coopstory.no/personvern/

9. Markedsføring

Har du Abonnement på Coopstory så vil Coopstory sende deg markedsføring i form av nyhetsbrev eller lignende basert på kundeforholdet mellom deg og Coopstory.

Dersom du ikke ønsker å motta slik markedsføring basert på kundeforholdet kan du gi beskjed til oss om dette direkte på kundeservice, eller ved å følge avmeldingslenken i markedsføringshenvendelsene du mottar. Ved enkeltkjøp av bøker på Coopstory vil du i tillegg få mulighet til å samtykke til å motta markedsføring fra Coopstory. Også slike samtykker kan trekkes tilbake når som helst

Coopstory kan se hvilke bøker du har kjøpt, om du har lest dem, eventuelt ikke lest dem osv. Basert på slik informasjon vil vi komme til å henvende oss til deg med nye anbefalinger, oppfordringer til å gi vurdering av boken osv.

10. Leservurderinger

Du kan skrive leservurderinger av alle bøkene på Coopstory. Leservurderingene kan leses av andre, også de som ikke er innlogget på Coopstory. Coopstory har rett til å slette leservurderinger eller annet brukergenerert innhold som Coopstory mener kan oppfattes som injurierende, falske eller inneholder informasjon som ikke kan relateres til selve boken. Utover det, modererer ikke Coopstory brukergenerert innhold. Målet er at leservurderingene skal bidra til veiledning for kundene våre, men på en slik måte at det opprettholdes en god tone. Coopstory kan benytte leservurderinger i sin markedsføring av Coopstory og de enkelte utgivelsene, men vil i så fall anonymisere de enkelte vurderingene slik at de ikke kan knyttes til noen enkeltperson.

Coopstory samler inn brukeromtalene på en nøytral måte uten å påvirke innholdet. Når det er registrert tre eller flere stjerne-vurderinger, genereres et gjennomsnitt av disse. Det gis ingen belønning eller kompensasjon.

11. Redaksjonell omtale

Redaksjonell omtale av bøker på Coopstory fremkommer under produktpresentasjonen, som er tydelig adskilt fra leservurderingene.

12. Tekniske krav

Kjøp og lesning av ebøker, nedlastbare lydbøker og andre digitale produkter kjøpt på Coopstory forutsetter at du har tilgang til utstyr som for eksempel datamaskin med internettilgang, smarttelefon eller lesebrett. Vi anbefaler at nedlastbare lydbøker alltid lastes ned når du er koblet til trådløst internett, siden datatrafikk kan medføre ekstra kostnader. På nettsidene våre vil du alltid finne oppdatert informasjon om bøkene kan lese på Kindle eller ikke. Bruken av produktene kan kreve at du fra tid til annen oppdaterer operativsystem, nettleser eller apper. Gjennom å akseptere kjøpsvilkårene, godtar du også at det er ditt eget ansvar å sørge for å følge systemkravene som er nødvendige for å bruke Coopstory.

13. Lovvalg og tvister

Vilkårene reguleres av norsk rett. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet.