Velkommen til Coopstory!
 

Med Coopstory kan du velge blant tusenvis av ebøker og lydbøker, kjøpe dem med et klikk og lytte eller lese i appene våre for iPad, iPhone og Android. Her er våre beste tips for å komme i gang.

Gå til butikken for å finne din neste bokopplevelse.
Vi har over 11 000 norske ebøker, 4 000 norske lydbøker og mer enn 600 000 engelske titler. Hvis du ikke finner boken du leter etter, eller vi ha tips til gode bøker, håper vi du tar kontakt med oss på chatten eller på hjelp@ebok.no.  

Last ned appene våre for iPad, iPhone eller Android,
slik at du kan handle og lese bøker overalt. Bøker du kjøper i nettbutikken, dukker automatisk opp i appene så lenge du logger deg på med samme epostadresse begge steder. Klikk på ikonene under for å komme til appene våre i Google Play og iTunes.     

 

Sett opp Kindlen din slik at du kan sende bøkene dine dit
Nesten alle norske ebøker kan sendes til Kindle fra bokhyllen din etter at du har kjøpt dem. Du kan lese mer om hvordan du kobler sammen kontoene her. Der forklarer vi også hvordan du kan se om en bok kan sendes til Kindle eller ikke

Les og lytt så mye du vil med vår nye abonnementstjeneste Coopstory Abonnement
Med Coopstory+  kan du lese og lytte til fantastiske bøker for kun kr. 169,- i måneden. Når du har registret deg kan du sette bøker i bokhyllen din og lese dem i Coopstory-appene for iPhone, iPad og Android. Prøv gratis i 14 dager uten forpliktelser her
 

God bok fra oss i Coopstory!